Kuvia kerholta 1

Oskarille hopeaa juniorien joukku-SM:ssä

Juniorien SM-kisat 2011 pidettiin Hämeenlinnassa 12.-13.11. Mukana oli niukahko osallistujajoukko, mutta Koivut pitivät huolen siitä, että JBK:n edustajia oli runsaasti paikalla.

Lauantain parikisassa voiton vei juniorien maajoukkuepari, Hämeenlinnan B-19-kerhon Juuso Fagerlund - Lauri Orkoneva. JBK:n Oskari Koivu pelasi helsinkiläistä B-55-kerhoa edustavan Väinö Törnroosin kanssa ja sijoitus oli seitsemäs. Aarne ja Alma taistelivat kisan loppuun sijalle yhdeksän.

Isänpäivän joukkuekisassa Oskun ja Väinön joukkuetovereina olivat Oulun yliopiston BK:ta edustavat Karri Kytömaa - Visa Vallivaara. Sijoitus oli toinen. Vaan olikohan Laasasen Henellä sormensa pelissä joukkueen nimivalinnassa, joka oli Viski-läsä?

Myös joukkuekisassa hämeenlinnalaiset veivät voiton joukkueella Juuso Fagerlund - Lauri Orkoneva sekä Antti Aimala - Vesa Fagerlund, joista tosin Antti pelaa Karhulan BK:n väreissä. Aarnen ja Alman joukkuetovereina olivat Vasa BK:n Jani Uuranmäki ja Ähtärin Hermanni Huhtamäki. Heille jäi tällä kertaa kisan neljäs sija.

Onnea Oskulle SM-mitalista!

Tuloksia: Juniorien pari-SM ja Juniorien joukkue-SM